مقالات آموزشی

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

Remote-access-to-files-inside-the-computer-min

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

یک هارد اکسترنال را به یک درایو شبکه تبدیل کنید تا به فایلهای خود دسترسی پیدا کنید ، حتی وقتی رایانه خاموش است.

آیا به فایل های داخل رایانه خود دسترسی ندارید ؟ اگر تنها راه دسترسی به عکس ها ، فیلم ها ، آهنگ ها و پرونده های شما این است که رایانه شخصی شما به طور مداوم در حال کار باشد ، ممکن است درایو شبکه بهترین راه حل باشد. از طریق یک درایو شبکه ، می توانید همه آن پرونده ها را بر روی یک هارد دیسک نگه دارید ، حتی وقتی رایانه خاموش است به آنها دسترسی داشته باشید و آنها را برای کل خانواده قابل دسترسی کنید.

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

دستگاه Network Attached Storage (NAS) گزینه دیگری برای ذخیره پرونده ها در شبکه خانگی است و یکی دیگر از امکانات و قابلیت های بیشتر است. با این حال ، اگر درایو شبکه سریع و راحت باشید ، و در حال حاضر نوع مناسب درایو را داشته باشید ، یک درایو شبکه می تواند یک روش کم هزینه و ساده باشد. در اینجا نحوه راه اندازی و استفاده از هارد دیسک اکسترنال به عنوان درایو شبکه در Windows و macOS آورده شده است.

آموزش تخصصی تعمیرات لپ تاپ کلیک کنید 

درایو را در ویندوز تنظیم کنید

آدرس آی پی

آدرس IP خود را پیدا کنید

اگر می خواهید از یک هارد اکسترنال سیمی استفاده کنید ، آن را به پورت USB روتر خود متصل کنید. از آنجا ، از مرورگر خود برای ورود به سیستم عامل روتر خود ، معمولاً از طریق آدرس IP 192.168.1.1 استفاده کنید. اگر آن آدرس کار نمی کند و آدرس IP روتر خود را نمی دانید ، یک خط فرمان باز کرده و ipconfig را تایپ کنید. به دنبال ورودی Default Gateway بگردید و شماره ای که مشاهده می کنید آدرس IP روتر شماست.

در ویندوز 10 نیز می توانید به تنظیمات> شبکه و اینترنت> وضعیت بروید و روی پیوند مشاهده سخت افزار و اتصالات کلیک کنید. در صفحه بعدی جزئیات اتصالات شبکه مختلف شما نمایش داده می شود. مجدداً به دنبال Default Gateway بگردید تا آدرس IP روتر خود را پیدا کنید.

Drive خود را سفارشی کنید

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

پس از ورود به روتر خود ، ورودی حافظه USB را بررسی کنید. باید درایو خارجی لیست شده را مشاهده کنید. به طور معمول ، می توانید تنظیمات مربوط به درایو را تغییر دهید تا نام و حرف درایو آن تغییر کند و برای دسترسی به آن رمز عبور تنظیم کنید. هرگونه تغییر را ذخیره کرده و سپس از سیستم عامل روتر خود خارج شوید.

سیستم عامل

استفاده از هارد دیسک بی سیم

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

با داشتن یک هارد دیسک بی سیم ، مطمئن شوید که کاملاً شارژ شده است یا از برق خارج می شود. برای برقراری ارتباط بی سیم بین آن و رایانه یا دستگاه همراه خود ، درایو را خاموش کرده و دستورالعمل های موجود در کتابچه راهنما را دنبال کنید. اگر می خواهید نام خود را تغییر دهید یا گذرواژه ایجاد کنید ، احتمالاً باید نرم افزار مربوط به درایو را نصب و باز کنید.

درایو بی سیم

پس از راه اندازی درایو شبکه جدید ، اکنون می توانید مانند هر درایو دیگری از آن استفاده کنید. می توانید پوشه ایجاد کنید ، فایل ها را کپی و جابجا کنید ، یا عکس ها ، فیلم ها و آهنگ های ذخیره شده را بازیابی کنید. اکنون فقط درایو فعال است و همیشه در دسترس است ، به شما و هر کس دیگری از خانواده اجازه می دهد تا از هر رایانه شخصی ، Mac یا دستگاه همراه به آن دسترسی داشته باشید.

نقشه شبکه درایو

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

اگر پوشه هایی را در درایو ایجاد کرده اید ، بسته به نسخه ویندوزی که اجرا می کنید ، می توانید یک نامه درایو را به یک پوشه خاص از File Explorer یا Windows Explorer ترسیم کنید. در ویندوز 10 و 8.1 ، این رایانه> رایانه> درایو شبکه نقشه را انتخاب کنید. در ویندوز 7 ، رایانه> درایو شبکه نقشه است.

از پنجره Map Network Drive نامه درایویی را که می خواهید استفاده کنید انتخاب کنید. اگر می خواهید با هر بار ورود به ویندوز نقشه درایو را بزنید ، دوباره هنگام ورود به سیستم را علامت بزنید. اگر یک نام کاربری و رمز عبور برای درایو متفاوت از آنچه برای حساب Windows خود ایجاد کرده اید ، اتصال را با استفاده از اعتبارنامه های مختلف بررسی کنید. سپس یا مسیر UNC را برای درایو تایپ کنید و فولد کنید – مثلاً پوشه \\ drive \ – یا روی دکمه مرور کلیک کنید.

نقشه درایو شبکه

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

با استفاده از گزینه Browse ، نام مربوط به درایو شبکه را کلیک کنید و سپس روی پوشه ای که می خواهید نقشه درایو را برای آن ایجاد کنید ، کلیک کنید و تأیید را کلیک کنید. در صورت لزوم نام کاربری و رمز عبور درایو شبکه خود را وارد کنید. اکنون نقشه درایو جدید شما نشان داده می شود. روی Finish کلیک کنید تا پنجره Map Network Drive بسته شود.

مسیری غیرمستقیم

اکنون نامه جدید درایو را در File Explorer یا Windows Explorer کلیک کنید ، و برای مشاهده و کار با فایلهای موجود در آن می توانید به آن پوشه دسترسی پیدا کنید.

پوشه به اشتراک گذاشته شده

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

 

راه اندازی درایو در macOS

برای یافتن آدرس IP روتر خود در Mac ، روی نماد Apple در گوشه بالا سمت راست کلیک کرده و System Preferences را انتخاب کنید. به Network> Advanced> TCP / IP بروید. آدرس روتر در این صفحه نشان داده می شود. وارد روتر شوید ، سپس به دنبال ورودی حافظه USB بروید. در صورت لزوم تنظیمات مربوط به درایو را ویرایش کنید. هرگونه تغییر را ذخیره کرده و از سیستم عامل روتر خود خارج شوید.

آدرس آی پی

پس از تنظیم درایو شبکه ، می توانید نامه ای را به یک پوشه خاص از Mac خود ترسیم کنید. برای این کار ، روی منوی Go کلیک کرده و Go to Server را انتخاب کنید. یا مسیر UNC را برای درایو شبکه و پوشه تایپ کنید یا روی دکمه مرور کلیک کنید.

اتصال به سرور

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

دسترسی به فایل های داخل کامپیوتر از راه دور

با گزینه Browse ، روی نام درایو شبکه کلیک کنید و سپس روی پوشه ای که می خواهید نقشه درایو را برای آن ایجاد کنید ، کلیک کنید. بر روی دکمه Connect As کلیک کنید و در صورت لزوم نام کاربری و رمز عبور درایو شبکه خود را وارد کنید و c

وارد شدن

شبکه نگاشته شده اکنون باید در قسمت Locations در پنجره سمت چپ پنجره Finder ظاهر شود. از آنجا می توانید آن را به دسک تاپ نیز منتقل کنید.

شبکه مشترک

برای نصب دائمی اشتراک شبکه به گونه ای که همیشه در دسترس باشد ، به System Preferences> Users & Groups بروید ، حساب کاربری خود را انتخاب کنید و روی ورود موارد کلیک کنید. روی دکمه plus (+) کلیک کنید ، سپس اشتراک شبکه خود را انتخاب کرده و روی دکمه Add کلیک کنید.

 

جهت اطلاع از سایر آموزش های فنی و حرفه ای از لینک های مربوطه اقدام نمایید.

✔️ – آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی
✔️ – آموزش تعمیرات برد الکترونیکی
✔️ – آموزش تعمیرات موبایل
✔️ – آموزش تعمیرات لپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید